Am reinceput seria seminariilor BestJobs!

Dupa modelul de anul trecut, specialistii in recrutare ai BestJobs au revenit in marile centre universitare din tara pentru a le oferi studentilor uneltele necesare pentru a startul intr-o cariera de succes.

Pe 18 si 22 octombrie am fost prezenti la Cluj pentru doua evenimente exact pe gustul nostru – European Congress 2012 si Career Up.

La European Congress 2012 au luat parte peste 200 de delegati din 40 de tari, iar noi am raspuns la cateva intrebari a ceea ce inseamna “performance”, ce te face performant, cum poate o organizatie sa se mentina performanta, care sunt factorii care stau in calea performantei sau cum te poate motiva un lider sa fii performant.

Cel de-al doilea eveniment, Career Up, le-a adus studentilor mai multe informatii despre managementul carierei si ce inseamna un brand personal in sfera profesionala.

Iar acesta este numai inceputul noului an universitar 2012-2013!

Publicat in categoria Nou la BestJobs (tag-uri , , , ). Salveaza link-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>