BestJobs lanseaza campania „Ne angajam sa ajutam!”

BestJobs.ro initiaza o campanie in urma careia pentru fiecare distribuire (share) a unui job pe Facebook de catre orice utilizator, vom contribui cu 1 leu la programul de dotare a sectiilor de nou-nascuti lansat de Organizatia Salvati Copiii. Distribuind locuri de munca, distribuim ajutoare celor mai putin norocosi decat noi.

Astfel, oricine poate fi Mos Craciun anul acesta in perioada 20-31 decembrie, atat pentru prietenii care isi cauta un loc de munca, cat si pentru micutii care vor beneficia pe viitor de aparatura completa din sectiile de nou-nascuti sprijinite de programul Organizatiei Salvati Copiii.

BestJobs.ro va dona toate fondurile stranse in urma job-urilor distribuite pe Facebook, astfel incat un numar mai mare de share-uri inseamna cat mai multe sectii de nou-nascuti dotate complet! De asemenea, oricine doreste sa contribuie la aducerea unui zambet pe chipul unor parinti si copii poate face acest lucru donand direct 2 euro (tva inclus) printr-un sms la 8864.

La ora actuala, pe site-ul BestJobs.ro sunt active aproape 12.000 de locuri de munca, in contextul in care cele mai multe job-uri se regasesc in domeniul IT si vanzari. Printre angajatorii ce au active campanii de recrutare in masa se numara BCR, Microsoft sau Toyota.

Publicat in categoria Comunicate de presa (tag-uri , , , ). Salveaza link-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>