Studentii de la “Administratie si Afaceri”, la intalnirea cu BestJobs si Mega Image

Pe 11 martie, studentii in anul II la Facultatea de Administratie si Afaceri, profil administratie publica, s-au intalnit cu specialistii HR ai Mega Image, in cadrul unui alt seminar al “Academiei BestJobs”.

Chiar daca sunt abia in cel de-al doilea an de studiu, multi dintre cei aproximativ 60 de studenti prezenti in sala de curs au sau au avut deja un job, insa l-au obtinut straduindu-se din greu.

Astfel, impreuna cu specialistii de la Mega Image le-am spus cum pot sa isi gaseasca mult mai usor un loc de munca, chiar daca vizeaza doar un job pe timpul studentiei si nu sunt inca pregatiti pentru o cariera, cum sa se prezinte la interviu si cum sa puna problema remuneratiei financiare.

CIMG2018 CIMG2004 CIMG2003

 

 

Publicat in categoria Candidati (tag-uri , , , ). Salveaza link-ul.

One Response to Studentii de la “Administratie si Afaceri”, la intalnirea cu BestJobs si Mega Image

  1. Pingback: Studentii de la “Administratie si Afaceri”, la intalnirea cu BestJobs si Mega Image | Asociatia Victimelor Rutiere "Sf.Ioan"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>