Zilele sanatatii pe BestJobs.ro

 

Zilele acestea, studentii la Medicina si Farmacie din Bucuresti si Brasov vor avea parte de targuri de job-uri realizate special pentru ei si sesiuni de managementul carierei in urma carora pot afla cum sa exploreze oportunitatile de pe piata.

Daca esti studenti la Farmacie, te asteptam pe 17 mai, intre 11:00 si 12:00 la Facultatea de Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucuresti in cadrul Sesiunii de Comunicari Stiintifice, eveniment organizat de Societatea Studentilor in Farmacie Bucuresti.

Tot pe 17 mai, insa de la ora 16:00, specialistii BestJobs.ro in recrutare te asteapta la Facultatea de Medicina, in cadrul primei intruniri chiar la ei acasa dintre ‘Academia BestJobs’ si viitorii doctori.

Pe 18 si 19 mai, in Bucuresti, va avea loc targul ‘Careers in White’, asa ca te asteptam la ‘Carol Davila’ intre 10:00  si 16:00, iar pe 20 mai targul se muta in Brasov, la Hotel Aro Palace, intre 10:00 si 18:00!

Nu trebuie sa lipsesti de la intalniri!

Publicat in categoria Candidati. Salveaza link-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>