Ai studii medii? Baumax, Auchan si Lidl, printre retailerii care te angajeaza toamna asta

Lidl, Auchan, Carrefour, Baumax sau Kaufland sunt numai cativa dintre retailerii care au la ora actuala joburi disponibile pe BestJobs.ro, in toata tara, angajand de la sefi de raion, lucratori comerciali si casieri pana la directori de magazin. Majoritatea nu cer studii superioare, ci doar orientare catre client si spirit de echipa.

In medie, pentru un post de casier aplica cateva sute de candidati, in functie de orasul in care se fac angajari. De exemplu, lantul Rewe Romania, prezent prin magazinele Penny si XXL Discount, angajeaza casieri in mai multe orase din tara, printre care Timisoara si Sfantu Gheorghe, unde in medie exista 30 de candidati interesati de acest job. Situatia se schimba, insa, atunci cand oferta este destinata celor din Bucuresti si Ilfov. Aici, pentru un job similar oferit de compania Mega Image peste 1.200 de candidati si-au trimis CV-ul catre companie.

Grupul Lidl are momentan 22 de joburi active pe BestJobs.ro, cautand vanzatori full time sau part time in Bucuresti, Oradea si Pitesti, printre altele. Principalele atributii ale viitorilor angajati sunt operarea caselor de marcat, deservirea amabila si rapida a clientilor si realizarea inventarelor.

Nici pentru un post de sef departament compania Kaufland nu cauta absolventi de studii superioare, experienta anterioara in comert si management fiind suficienta. De asemenea, viitorul manager al raioanelor Gastronomie si Brutarie din Carrefour Oradea trebuie sa fi lucrat anterior pe un post similar minim un an si sa aiba studii medii finalizate.

Printre alte joburi oferite la ora actuala de marile companii de retail se numara contabil de investitii in cadrul Auchan Bucuresti, manager de produs pentru Leroy Merlin Bricolaj sau geomarketing specialist la Rewe Romania. In total, numarul joburilor in vanzari a ajuns pana la 1.200 la jumatatea lunii octombrie, marcand cel mai prolific domeniu al anului in curs. Pentru fiecare job postat, companiile cauta sa angajeze cel putin o persoana.

La capitolul candidati, 65.000 din cei peste 2.100.000 cu CV activ pe BestJobs.ro au experienta anterioara pe un post de casier, in timp ce aproape 80.000 dintre acestia au mai lucrat ca lucratori comerciali. De asemenea, alti 20.000 de candidati au ocupat in trecut un post de sef de magazin.

In ceea ce priveste rata aplicarilor la joburi, pe BestJobs.ro se inregistreaza zilnic in medie 65.000 de aplicari, o crestere cu 23% fata de lunile de vara, ceea ce atesta interesul crescut al romanilor pentru un loc de munca nou in perioada aceasta.

Pentru a prinde primul cele mai noi joburi in retail, descarca aplicatia BestJobs, disponibila gratuit in Google Play si App Store. Cauta si aplica oricand si de oriunde la ultimele oferte de locuri de munca scoase la bataie de grupurile de retail prezente pe piata din Romania.

Applica BestJobs!.

Publicat in categoria Comunicate de presa (tag-uri , , , , ). Salveaza link-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>